lite blogging

Hallo! Lite blogging, jeg vet!
Men jeg har ikke gjort så utrolig mye heller! Igår var jeg og familien på "felinis" og spiste pizza! Desverre er alle bildene på kameraet til pappa, å jeg er hjemme med mamma jeg nå. Men det ble tatt noen fine bilder, så de må jeg ha! Hehe. Idag har vi spist på burger king! Haha, høres du som vi er DEN junk food familien, men nei. Igår bestemte vi oss bare for å gjøre noe litt annerledes, siden vi ikke fòr noen plass på ferie liksom, å idag skulle pappa en tur på jobb, så vi bare spiste en enkel middag der. Det er faktisk utrolig skjeldent vi spiser junk food. Det er jeg egentlig ganske glad for.. haha.

Om denne "dagens leser" - greia.. det er jo IKKE sikkert at det kommer til å gå i det hele tatt, for jeg har jo nesten ikke lesere ?! Isåfall, så kommenterer de lite.. MEN, jeg kan jo ha en dagens leser nå? På dette innlegget, da. Å da mener jeg idag, den 2.august, om noen var i tvil.

Gud, jeg burde legge meg, men jeg har snutt døgnet helt! Kommer til å bli styr når skolen begynner.. Om det blir lite blogging, skriver jeg bare hva som kommer til å skje de neste dagene:
2.aug: Kommer bare vil å ver hjemme å rydde rommet elns..
3.aug: forhåpentligvis får jeg møte martine (linking funker ikke) igjen! Ah, har savnet henne <3
OSV: aner ikke enda. Forhåpentligvis er jeg fortsatt med martine <3

- Dette ble et langt tekst'innlegg, å jeg vet at dere ikke liker det.. så sorry!

# martine

Én kommentar

Henriette :)

03.aug.2010 kl.15:28

er du hjemme?

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

14, Ålesund

Jeg kommenterer tilbake! : - )

Kategorier

Arkiv

hits