lite blogging igjen!

Hallo! Jeg har blogga sykt lite i det siste, sorry for det. Skal prøve å bli bedre!
Jeg satt å tenkte på at.. det er veldig få som faktisk leser bloggen min, men så tenkte jeg at jeg ikke egentlig bryr meg om det, for denne bloggen er heller en offentlig dagbok for meg! Så.. om jeg har lesere eller ikke, no big deal :- )

Sitter i senga med utrolig hodepine. Aner virkelig ikke hvorfor, men jeg har hodepine hver mandag. har du det og?
Hadde vert deilig om den forsvant, men jeg gjør vel ingenting for at den skal forsvinne heller, haha. Paracet hjelper faktisk ikke.. aner ikke hvorfor, men paracet har aldri hjulpet meg med hodepine o.l

Nå tørrsnakker jeg litt, men jeg må bare få si at jeg skal på fjelltur på skolen imorgen. Forhåpentligvis kommer jeg til å ta noen bilder, men det blir med mobilen, for jeg gidder ikke drage med meg et kamera på fjelltur. Så.. da snakkes vi vel imorgen, om jeg er like flink som jeg håper jeg blir (?) Haha :-)

FORRESTEN; om du leser bloggen min, skriv gjerne en kommentar der du skriver om hva du vil ha på bloggen min osv..føler det blir litt kjedelig å bare blogge om dagen min. Det ble ganske slitsomt med outfit, men jeg skal prøve å fortsette! Kan kanskje begynne med produktannmelding å litt slikt?

Mye skrift og random bilde, sorry:


-Skal jeg legge ut bilder av rommet mitt..?

martine

Én kommentar

Lillian :-D

08.sep.2010 kl.17:09

Blogg, blogg , bloooooogg ! :-D <3

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

14, Ålesund

Jeg kommenterer tilbake! : - )

Kategorier

Arkiv

hits